vrijdag 5 september 2008

Doopkaartje

Dit kaartje maakte ik voor de doop van Catharina op 7 september 2008. Ik volgde hiervoor de sketch van Ismaki challenge #29. De optie was het gebruik van een mini enveloppe. In de enveloppe zit een labeltje gemaakt met een fotokadertje (Créa Motion) waarin een fotootje van Catharina steekt met op de achterzijde de datum van haar doop. De stempel met de baby is van 'Love you to bits', het vlinderpapier van S.E.I.
De keuze van al de rozige tinten is tevens perfect voor de CCT challenge 26(Cute Card Thursday), waar het thema 'Pretty in pink' is! Dit is de eerste keer dat ik 2 challenges in 1 kaart combineer.

I made this this card for Catharina who will be baptised 7th September, using the sketch from Ismaki challenge #29. The option was to use a mini envelope. To put inside the envelope I made a tag with a small photoframe (Créa Motion)holding a picture from Catharina on one side, and the date of her being baptised on the other side. The stamp is from 'Love you to bits', the patterned paper from S.E.I.
The pink colour scheme is perfect for CCT challenge 26, where the theme is 'Pretty in Pink'. First time I combine 2 challenges in 1 card!

10 opmerkingen:

Bev zei

Sweet card, love the soft pretty colours

hugs Bev x

kiki zei

lovely card !
kiki :)

Diane.W. zei

This is beautiful,Els! I like the eyelets & ribbon :o)x

Brocéliane zei

ta carte est adorable Els, j'aime beaucoup la douceur qui s'en dégage :)

Brocéliane

Andrea, zei

This is so pretty, a great image. Thanks for joining in the CCT challenge

Deb zei

fabulous card, love all the details, thank you for joining in the CCT challenge

mu42800 zei

tres douce comme carte!
tres jolie carte
bizzzMu

Mrs Wonka zei

what lovely colours, this is a great card.
Mrs Wonka x

debby4000 zei

Beautiful card, lovely sweet image.

isa zei

lovely card, thanks for playing